Rólunk

10 OK, MIÉRT KELL VÁSÁROLNI LUX PARFUMOT

 

ILLATOK Női és Férfi

Az első kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy mik azok a LUX PARFUMOK, és miben különböznek az eredetitől? A válasz egyszerű. A gyártásban nem különböznek egymástól. És az összetevők? Itt jön képbe a dolog lényege, hiszen ahhoz, hogy egy termék LUX PARFUME nevet kapjon, pontosan reprodukálni kell. Ezért szakembereket alkalmaznak egy eredeti illat kifejlesztésére, majd egy speciális, megfelelő arányú formula elkészítésére. Fontos, hogy a gyártó ne spóroljon a fixáló adalékokkal, amelyek drágák és meghatározzák a tartósságot.

Kínálatunkban olyan illatokat talál, mint a fás, gyümölcsös, virágos, vanília

Parfümök

A második kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy miért jelent meg a piacon a LUX PARFÉM? A parfümgyártás nem olyan drága, mint amilyennek látszik. Az eredeti példányok magas ára a cégek óriási reklámköltéseihez kapcsolódik. Reklámosztályokon alkalmazottak munkatársai, reklámozás a televízióban, sajtóban, bankettek, óriásplakátok, mindezt világhírű sztárok részvételével. Ezért a parfüm árát nagyrészt a reklám- és marketingköltségek szabályozzák.

Parfümáraink mindenki számára elérhetőek.

NAGY vásárlói visszajelzés

Mint minden termék esetében, itt is a vásárlói vélemények a legfontosabbak, és ugyanakkor sokat elárulnak a termékről. Miután belépett weboldalunkra vagy Facebook rajongói oldalunkra, könnyen találhat termékeinkről sok pozitív véleményt és fantasztikus véleményt. A statisztikák és a vélemények egy dolgot mondanak, a vásárlók elégedettek és ajánlják a LUX PARFEM-et!

PARFUM NAGY VÁLASZTÉK

Mivel nem mi találjuk ki az illatokat, hanem „fejlesztjük” azokat, így amint egy új illat a piacra kerül, új verziókat készíthetünk. Ennek köszönhetően minden vásárló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb illatot. Az illat alkalomtól, hangulattól, évszaktól vagy naptól függően, karaktered vagy egyéb preferenciáid szerint választható. A rendelkezésünkre álló hatalmas választék korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra.

Eshopunkban olyan márkákat találhat, mint a Prada Chanel Gucci Giorgio Armani MAISON FRANCIS KURKDJIAN

A LUX PARFUM MINDENKINEK

Minden pénztárcánál elérhetőek. Semmi sem akadályozza meg, hogy egy elegáns, finom és kívánatos illat büszke tulajdonosává váljon. MINŐSÉG A bevált LUX PARFUMOK választásával igazán hosszú ideig élvezheti a tartós illatot. És semmi különbséget nem fog érezni közte és az eredeti között. A LUX PARFUMES ugyanolyan vagy hasonló illatokra készül, mint a jól ismert márkák. Kiváló minőségű esszenciákból készülnek, amelyek biztosítják az illatok tartósságát és az egyedi illatok tökéletes terjedését

LUX PARFUMUNK A PARFUM VÍZ

Ezek körülbelül 18% illóolajat tartalmazó keverékek. Ezek a keverékek ugyanolyan hatékonyak, mint a tiszta parfümök, és tartósságuk is magas. Lehetővé teszi, hogy akár egész nap élvezhesd az illatot. Sok nő és férfi választja őket, mert viszonylag kedvező áron olyan illatot kapnak, amely sokáig a bőrön marad. Az üzletünkben elérhető illatösszetevők szintjét 18%-on tartjuk, ami illatosított vizek közé sorolja őket. És nem úgy, mint más esetekben 10% - WC-víz, 5% - Köln.

KÍVÁNDÉKSÁGOT ébreszt

Mivel egy eredeti áráért több megfelelőt is vásárolhat, sokkal gyakrabban van lehetősége illatcserére, mint egy eredeti parfüm esetében. Ennek köszönhetően öröme lesz a használatukban, hangulatának megfelelően kiválasztja az adott pillanatnak, évszaknak, különleges alkalomnak megfelelő illatot, és aki megszagolja az illatod, az nem fogja megszokni, segíthet kiszakad a mindennapokból, ráadásul érdeklődést és pozitív érzelmeket ébreszt.

NEM FIZET AZ ÜVEGÉRT

Minden márkavállalat márkás palackokban árulja parfümjeit, amelyek gyakran szokatlanok. Sajnos te is fizetsz érte, és pont így fogsz túlfizetni. Hiszen a parfümök nem a megjelenésről, hanem a szagról szólnak! Klasszikus palackunkat úgy tervezték, hogy jól nézzen ki és tetsszen a tulajdonosának. Önnek és az illatának kell kivételesnek lennie, nem a parfümjének csomagolásának.